• Servei personalitzat

  • Diferents ambients

  • Productes directes de la nostra horta

  • Productes sempre frescos i de temporada

  • El nostre hort de Serinyà

  • Habitacions acollidores

Gaudeixi d'una situació immillorable...

A menys de 100 metres de l'estany de Banyoles i a 5 minuts a peu del centre de la ciutat, la Fonda la Paz es troba en una situació immillorable. Podrà gaudir de l'entorn natural de l'estany i visitar la ciutat sense necessitat d'agafar el cotxe
CONSULTI EL MAPA DE SITUACIÓ

La Fonda, ambient agradable i familiar

Disposem d'habitacions amb bany interior. A la Fonda la Paz podrà gaudir d'un ambient agradable i familiar. Posem tota la nostra atenció i experiència de més de 50 anys perquè disfruti d'una bona estada a la nostra ciutat.
IMATGES...

Cuina casolana amb ingredients de qualitat

La Fonda la Paz disposa del seu propi hort. Hi cultivem la majoria de verdures i fruites que serviran per l'elaboració dels nostres plats i postres. Els menús del restaurant s'elaboren en funció dels productes de temporada que produeix el nostre hort.
IMATGES...

El nostre entorn...

Breu pinzellada de la nostra història

La Fonda Restaurant La Paz de Banyoles té els seus origens a principis dels anys 50. El matrimoni Joan Comajoan Joher i Maria Paz Florez Gonzalez van ser els responsables de l'actual negoci.
Tot va començar amb una petita carnisseria que els anava donant el mínim per viure. Passats els anys, i amb la vinguda de dos fills, van passar a donar hostatge als viatgers que venien de visita a la ciutat i així poder-se guanyar més bé la vida.
Va ser més endavant que la Maria Paz es va dedicar també a cuinar per la gent que s'hostatjava a casa seva. A partir d'aquí, i arribats als anys 50, el matrimoni es va dedicar exclusivament al negoci de l'hostal.
Es treballava sobretot per gent treballadora que venia de fora per guanyar-se la vida a Banyoles. Es feia una cuina molt casolana.
Passats els anys en Joan, el fill petit, va voler seguir les mans de la seva mare, i va sorgir doncs el segon cuiner de La Paz.
Ja fa uns anys, però, ha agafat el relleu la tercera generació, que ha sabut mantenir l'esperit incial de la fonda i hi ha aportat el seu toc personal.